Фармацевтична фабрика «Віола» представляє нову продукцію - Шроти з лікарської рослинної сировини.
Лінійка включає в себе: шрот з плодів Розторопші, шрот з насіння Льону і шрот з зародків Пшениці.
Шрот з плодів Розторопші
Рекомендації щодо застосування: дієтична добавка до раціону харчування для нормалізації функціонування печінки, жовчного міхура і жовчовивідних шляхів; сприяє поліпшенню ліпідного обміну; має м'які жовчогінні властивості.
Шрот з насіння Розторопші рекомендований до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин з метою поліпшення функціонального стану печінки, жовчовивідних шляхів, шлунково-кишкового тракту.
У насінні Розторопші присутня значна кількість вітамінів групи В, необхідних для регуляції жирового обміну, живлення серцевого м'яза, нервової системи, шкіри, органів зору, а також жиророзчинні вітаміни А, D, F, E і K.
Завдяки унікальному набору омега-3-полінасіченніх жирних кислот в оптимальному співвідношенні, позитивно впливає на обмін речовин, підвищує опірність організму до різних захворювань, має антиалергенні, антиоксидантні, антимутагенних і ранозагоювальні властивості.
Лікувальні властивості шроту з насіння Льону
Відзначимо основні корисні і навіть цілющі властивості, завдяки яким вживання в їжу шроту з насіння Льону робить його особливо корисним для здоров'я.
Шрот з насіння Льону при введенні в раціон харчування як дієтична добавка нормалізує функціонування шлунково - кишкового тракту, має м'яку проносну і має антиоксидантні властивості.
Шрот з насіння Льону рекомендований до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин для забезпечення оптимальних умов функціонування органів травлення, серцево-судинної системи, як елемент дієтотерапії при ожирінні.
Використовується для зменшення подразнення при запаленнях і виразках слизових оболонок шлунково-кишкового тракту (гастритах, колітах, хронічних запорах, болях і тенземах при дизентерії, виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, при отруєннях), при сечокам'яній хворобі, запальних процесах сечового міхура, нирок, сечовивідних шляхів, при захворюваннях органів дихання (бронхітах, плевритах, сухому кашлі).
Шрот з зародків Пшениці
Рекомендації щодо застосування: дієтична добавка до раціону харчування для нормалізації функціонування шлунково - кишкового тракту має м'які проносні та антиоксидантні властивості.
Шрот з зародків Пшениці рекомендований до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин з метою загальнозміцнюючий дії для забезпечення оптимальних умов функціонування органів травлення, печінки, підшлункової залози, кишечника і запобігання атеросклерозу. Сприяє нормалізації обмінних процесів, в тому числі жирового обміну.
Використовується при надмірній вазі, порушеннях обміну речовин, для поліпшення стану при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної та нервової систем, підвищення працездатності.
Шроти не є лікарським засобом.
Добавки дієтичні не потрібно використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Є протипоказання, перед застосуванням вимагає консультації з лікарем.